Ananas Impex

Mirë se vini te ndërmarrja Ananas Impex. Bëjmë prodhimin dhe paketimin e biberit të kuq dhe të zi me cilësi të lartë

Bashkohuni me ne në rrjetet e ndryshme sociale

Biberi Besiana

Kompania

Kompania “Ananas” fillet e para nisi qysh në vitin 1930, për tu shëndërruar në një ndërmarrje  në vitin 1975 te kultivimit dhe prodhimit te specit te kuq. Në fillim tharrja është bërë në furra të thjeshta, pastaj..

Shiko më shumë

Lidhja e Kontrates

 Me datën 23.03.2017 është nënshkruar kontrata në mes të Kompanisë për prodhimin e biberit “BESIANA” dhe Qendrës grumbulluese “AGROCELINA” për kultivimin e specit të kuq të varietetit "Besiana" ne siperfaqe prej 50 hektar. 

Porosit produkte online

Kemi kënaqësinë të jemi në shërbimin tuaj, si në teren ashtu edhe online. Përmes këtij seksioni ju mund të dërgoni porosi online për produktet tona. Ne ju garantojmë për cilësinë e produkteve tona

POROSIT PRODUKTE ONLINE

Ananas Impex

Materialet e paraqitura në këtë faqe janë prone e ndërmarrjes Ananas Impex me seli në podujevë dhe sit ë tilla mund të jenë të mbrojtura. Të gjitha të drejtat e publikuesit

Produkte vendore

Produkte vendore të cilësisë së lartë. Duke konsumuar produkte vendore ju jeni më të sigurtë dhe i ndihmoni ngritjes ekonomike të vendit… Shiko më shumë

Zahir Pajaziti,  11000 Podujevë

Kosovë

Design by Zoom038media.com
Prishtinë ©2015