Ananas Impex

Mirë se vini te ndërmarrja Ananas Impex. Bëjmë prodhimin dhe paketimin e biberit të kuq dhe të zi me cilësi të lartë

Bashkohuni me ne në rrjetet e ndryshme sociale

Porosit online

Porosit online

Falemindert që keni vendosur të porositni produktet tona online.Përmes kësaj forme ju mund të bëni porosi për produktet që ju pëlqejnë. Pas pranimit të porosisë ne do të ju kontaktojmë për detajet tjera rreth porosisë.

Përmes kësaj forme ju nuk ngarkoheni me asnjë pagesë pasi që procedura e marrëveshjes bëhet pas pranimit të kësaj porosie

 

Faleminderit. Porosia juaj u pranua dhe së shpejti dikush nga stafi ynë do të kontaktoj me ju për procesimin e porosisë dhe dorëziomin e saj.

Faleminderit!

Ballina

Produktet tona

Me traditë gati një shekullore bëjmë prodhimin dhe paketimin e piperit të kuq, piperit të zi dhe specit të shtypur në paketime nga 5 gr deri në 1000 gr si djegës ashtu edhe pa djegës

Spec i kuq i bluar - Padjegës 1000 gr

Spec i kuq i bluar - Padjegës 500 gr

Spec i kuq i bluar - Padjegës 100 gr

Spec i kuq i shtypur - Djegës 500 gr

Spec i kuq i shtypur - Djegës 200 gr

Piper i zi i bluar 500 gr

Piper i zi i bluar 50 gr

Piper i zi i bluar 5 gr

Porosit produkte online

Kemi kënaqësinë të jemi në shërbimin tuaj, si në teren ashtu edhe online. Përmes këtij seksioni ju mund të dërgoni porosi online për produktet tona. Ne ju garantojmë për cilësinë e produkteve tona

POROSIT PRODUKTE ONLINE

Ananas Impex

Materialet e paraqitura në këtë faqe janë prone e ndërmarrjes Ananas Impex me seli në podujevë dhe sit ë tilla mund të jenë të mbrojtura. Të gjitha të drejtat e publikuesit

Produkte vendore

Produkte vendore të cilësisë së lartë. Duke konsumuar produkte vendore ju jeni më të sigurtë dhe i ndihmoni ngritjes ekonomike të vendit… Shiko më shumë

Zahir Pajaziti,  11000 Podujevë

Kosovë

Design by Zoom038media.com
Prishtinë ©2015