Me traditë gati një shekullore bëjmë prodhimin dhe paketimin e piperit të kuq, piperit të zi dhe specit të shtypur në paketime nga 5 gr deri në 1000 gr si djegës ashtu dhe pa djegës…

 

SPEC I KUQ I BLUAR

Të ruhet në vend të thatë dhe të errët në temperaturë dhome 20°C. Analizuar dhe testuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik të Kosovës dhe Agjencioni i Veterinarisë dhe Ushqimit të Kosovës. 

100GR

200GR

500GR

1000GR

SPEC I KUQ I SHTYPUR

Të ruhet në vend të thatë dhe të errët në temperaturë dhome 20°C. Analizuar dhe testuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik të Kosovës dhe Agjencioni i Veterinarisë dhe Ushqimit të Kosovës. 

250GR

500GR

1000GR

PIPER I ZI I BLUAR

Të ruhet në vend të thatë dhe të errët në temperaturë dhome 20°C. Analizuar dhe testuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik të Kosovës dhe Agjencioni i Veterinarisë dhe Ushqimit të Kosovës.

250GR

500GR

1000GR

Kcl compatible with protonix