Provojini supat Bonafide me këto tri shije: të pulës, të viçit dhe me perime. Përbërësit e supave janë mjaft të ekuilbruar, që do të thotë se sasia e kripës, yndyrës dhe kalorive mbetet te normat mesatare, të cilat janë të pranueshme për shumicën dërmuese të konsumatorëve. Kënaqësia e supës së vërtetë me vetëm pesë minuta përgatitje.

SUPË PULE

Supë e kthjellët e thatë me mish shpezësh me makarona.

Masën e qeses e hidhni në 1L ujë të vluar dhe zieni në temperaturë të ulët 5 minuta, duke e përzier herë pas here në tenxheren me kapak gjysmë të mbyllur.

VLERAT USHQYESE:

-Vlerat energjike

1330 kJ / 314 kcal

-Yndyrat

3.2 g / 1.9 g

-Karbohidratet

61.3 g / 6.53 g

-Proteinat

9.9 g

-Kripërat

15.83 g

5 MINUTA

4 PJATA

SUPË VIÇI

Supë e kthjellët e thatë me mish viqi me makarona.

Masën e qeses e hidhni në 1L ujë të vluar dhe zieni në temperaturë të ulët 5 minuta, duke e përzier herë pas  here në tenxheren me kapak gjysmë të mbyllur.

VLERAT USHQYESE:

-Vlerat energjike

1330 kJ / 314 kcal

-Yndyrat

3.2 g / 1.9 g

-Karbohidratet

61.3 g / 6.53 g

-Proteinat

9.9 g

-Kripërat

15.83 g

5 MINUTA

4 PJATA

SUPË ME PERIME

Supë e kthjellët e thatë me perime me makarona pa vezë.

Masën e qeses e hidhni në 1L ujë te vluar dhe zieni në temperaturë të ulët 5 minuta, duke e përzier herë pas here në tenxheren me kapak gjysmë të mbyllur.

VLERAT USHQYESE:

-Vlerat energjike

1330 kJ / 314 kcal

-Yndyrat

3.2 g / 1.9 g

-Karbohidratet

61.3 g / 6.53 g

-Proteinat

9.9 g

– Kripërat

15.83 g

5 MINUTA

4 PJATA

Robaxin wikipedia Kcl compatible with protonix Michigan shipping lisinopril Buy sustiva without a prescription Best price risperdal 4mg Springfield shipping actonel