Provojini perimet e thara të cilësisë më të lartë dhe që kanë ruajtur shijen e vërtetë të tyre!

Perimet e thara

Perimet e thara ofrojnë vitamina, minerale, nutrientë si antioksidantët dhe fibrat dhe humbin fare pak vlerat ushqyese gjatë procesit të tharjes. 

Ngjashëm, me perimet e sapovjelura, ato mund të përdoren në të gjitha gatimet dhe recetat e njohura tek ne. 

Kcl compatible with protonix