“Vegiana” është ndër më të mirat në kategorinë dhe cilësinë e saj. Kjo është një erëz ideale për të gjitha llojet e ushqimeve, të prodhuara nga receta jonë dhe të pasura me karrota, pastinak, majdanoz, qepë dhe erëza të tjera… 

Erëza perimesh

Vegiana është ideale për shijen e të gjitha llojeve të gjellërave dhe gatimeve tuaja.

Të ruhet në vend të thatë dhe temperaturë dhome deri 25°C. Afati i përdorimit dhe paketimit i shënuar në ambalazh.

250GR

500GR

1000GR

Erëzat dhe barishtet

 

Best price risperdal 4mg Robaxin wikipedia Springfield shipping actonel Kcl compatible with protonix