MIRËSEVINI NË 

ANANAS IMPEX

Jepni shije gatimeve tuaja me produktet tona!

LEXO MË SHUMË

RRETH NESH

Ne jemi një kompani që veprimtarinë kryesore ka kultivimin dhe prodhimin e barishteve, erëzave, supave dhe perimeve të thara. Brendet tona shiten nëpër marketet më të njohura të vendit dhe më gjerë, ndërsa klientët tanë sillen prej individëve që porosisin me kile e deri te restorantet, dyqanet ushqimore dhe ata me shumicë. 

BRENDET TONA

Mbushin rafte të tëra në markete.

BESIANA

Biber i kuq dhe i zi me një traditë gati shekullore

Lexo më shumë

VEGIANA

Që edhe pjata më e thjeshtë të shijojë mrekullueshëm

Lexo më shumë

BONAFIDE

Supa me aromë tradicionale dhe me përbërës bio

Lexo më shumë

PARTNERËT

Zhvillimit të kompanisë sonë i kanë paraprirë edhe këta partnerë:

KONTAKTI JUAJ

Për çdo kërkesë apo sygjerim.

Faleminderit për mesazhin tuaj.

Dërgo
Kcl compatible with protonix